Tjänster

Vi är en bilskrot som försöker vara så heltäckande som möjligt. Att vara kundmedveten är en tydlig målsättning som genomsyrar vår verksamhet. Konkret så innebär det en logiskt tanke. Om en bil behöver skrotas så är det också troligt att den inte går att köra, vilket i sin tur omöjliggör en transport till oss. Därför så är vi beredda att åka till exempelvis Trollhättan för att hämta upp din gamla bil och genom detta bespara dig en massa extra jobb och bekymmer. Om inte du kan komma till vår bilskrot så får bilskroten komma till dig!

Begagnade bildelar – montering, inköp och försäljning

Vi säljer även bildäck och fälgar och vi kan även åta oss att montera däcken du köper. Alla bildelar som vi säljer vidare är kontrollerade och befinner sig i ett gott skick. Bildäck kostar 150 kronor och fälgarnas pris ligger på 50 kronor för plåt och där vi tar 100 kronor för aluminiumfälgar. Behöver du ett - eller flera däck - så kan du komma väldigt billigt undan genom att besöka oss. Vill du ha däcken balanserade så kostar det mellan 50-75 kronor.

Vi brinner för bilar och vi har en lång erfarenhet av arbete inom olika delar av bilindustrin. Vi vet vad som fungerar, vilka delar som fortfarande går att använda och vilka som sett sina bättre dagar. Kontakta oss om du behöver någon specifik bildel så kan vi kolla vårt lager.

Katalysatorer är alltid av intresse. Har du en sådan liggande i garaget så är det bara att höra av dig till oss. Vi betalar bra och vi kan ge så mycket som 500 kronor beroende på skick, modell och ålder. Kontakta oss gärna gällande den här frågan.

Experter på bilar!