Om oss

Bilindustrins sista hållplats har alltid varit en svag punkt. Där utvecklingen dragit mot moderna lösningar i form av miljövänligare bilar som drar mindre energi och som slukar mindre drivmedel så har den sista anhalten - en bilskrot - sett likadan ut. Det försöker vi ändra på.

Vår bilskrot går i bräschen för en sundare, miljövänligare demontering där vi gör vårt yttersta för att lämna så få avtryck på klimatet som möjligt. Farliga, giftiga delar kasseras på ett vedertaget sätt, de delar som går att använda fräschas upp och resten av bilen skrotas och sorteras upp utifrån givet material.

Lämnar du din gamla bil till oss så gör du miljön en tjänst. Vi säljer även bildäck, fälgar och andra bildelar samt köper in katalysatorer. Vår bilskrot är auktoriserad och vi ser fram emot att höra från dig. Vid behov så kan vi även ordna med hämtning och bortforsling av gamla bilar. Detta mot en mindre avgift. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar och ser över hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. 

Bilexperter med lång erfarenhet!